SKIP TO CONTENT
SUV

SUV PEUGEOT: CELOTEN IZBOR VOZIL

OGLEJTE SI SUV, KI NAREJEN ZA VAS

SUV 2008
Spoznajte novega PEUGEOTA 2008, kompaktnega in vsestransko uporabnega SUV-ja, ki vam s svojim vrhunskim dizajnom nudi raznolike izkušnje v vožnji po zaslugi inovativnega voznikovega mesta PEUGEOT i-Cockpit® 3D, naprednih tehnologij in izbora učinkovitih in zmogljivih motorjev tako na notranje zgorevanje kot tudi na električni pogon. 
SPOZNAJTE GA
SUV 3008
Tehnološki dovršeni SUV najvišje kakovosti, ki je rojen raziskovalec. Novim doživetjem naproti se še nikoli niste odpeljali v lepšem prostoru. Z voznikovim mestom Peugeot i-Cockpit® nove generacije vas SUV 3008 vabi na spoznavanje 100-odstotno digitalnega voznikovega mesta. Namestite se in se predajte ultimativnim užitkom. 
SPOZNAJTE GA
SUV 5008
Zadovoljite se izključno z maksimalnim. Veliki SUV 5008 vas bo spremljal na čisto vseh izzivih, ki se jih boste lotili. Po zaslugi treh posamičnih zadnjih sedežev in dveh preklopnih in izstavljivih sedežev v tretji vrsti lahko svojega novega SUV-ja znamke Peugeot preoblikujete povsem po svojih željah. 
SPOZNAJTE GA

SISTEM GRIP CONTROL

Sistem Grip Control® je bil zasnovan za nudenje pomoči na vseh vrstah terenov in za zagotovitev še več udobja v vožnji. Deluje v povezavi z elektronskim krmiljenjem sistema ESP in posega v prednji kolesi ter izboljša vlečno moč v skladu s podlago. Zagotavlja razširjene možnosti za uporabo vozil SUV znamke PEUGEOT, tako da se boste lahko odpravili na raziskovanje novih obzorij.

PEUGEOT i-Cockpit®

Vsa vozila SUV PEUGEOT so opremljena s 100-odstotno digitalnim voznikovim mestom i-Cocpkit®, s čimer ponujajo najboljše možne avtomobilske izkušnje. S pomočjo zaslona na dotik in instrumentne plošče v višini oči, ki se razprostira nad kompaktnim volanom z integriranimi stikali, ojača in popestri vaše vozniške izkušnje.

POVEZLJIVA NAVIGACIJA 3D S FUNKCIJO SOS IN ASISTENCA

Pustite se voditi. Zavoljo navigacijskega sistema 3D, glasovnega prepoznavanja in povezljivih storitev v realnem času bo vožnja bolj enostavna, intuitivna in varna. V primeru prometne nesreče vam samodejni klic v sili z določitvijo geografskega položaja zagotavlja hitro in učinkovito intervencijo. V primeru okvare lahko ročno sprožite klic in nemudoma stopite v stik z asistenco Peugeot.