SKIP TO CONTENT
Limuzine

OGLEJTE SI NAŠ IZBOR PETVRATNIH LIMUZIN

PETVRATNE LIMUZINE PEUGEOT

PETVRATNE LIMUZINE PEUGEOT

Naše petvratne limuzine opredeljujejo eleganco, udobje in povezljivost. Prepustite se strokovno podkovanemu znanju znamke Peugeot z vidika lege na cesti. Zavoljo stabilne lege na cesti ter zmogljivih dizelskih motorjev BlueHDi, bencinskih motorjev PureTech ali priključnih hibridnih motorjev boste doživeli pestro vožnjo.
PEUGEOT 308
Ker užitek v vožnji ni nič brez ostrega podvozja, vam kompaktna petvratna limuzina PEUGEOT 308 ponuja visoko raven tehničnega strokovnega znanja, s katerim zagotavlja vzorno lego na cesti. V ponudbi so dizelski motorji BlueHDi in bencinski motorji PureTech zadnje generacije, ki zagotavljajo še več učinkovitosti. 
ODKRIJTE GA
PEUGEOT 508 HYBRID
Mogočna, prodorna in izklesana stilska zasnova petvratne limuzine PEUGEOT 508 visokega razreda odstira nov cikel športnosti in elegance. Dovršene linije, prefinjena okrasna maska (vertikalno umeščena) in svetlobni podpis poudarjajo njegovo eleganco, drznost in inovativnost. 
OGLEJTE SI JO

ŽAROMETI "FULL LED TECHNOLOGY"

Petvratne limuzine Peugeot so opremljene s 100 % LED lučmi, s katerimi boste bolj varno zapeljali na cesto.

 

Poleg dinamičnega prednjega odbijača so umeščene prednje LED meglenke in prednji smerni kazalniki na LED diode z dinamičnim kaskadnim delovanjem.

 

So to tehnologijo je okrasna maska vozila videti še bolj stilsko in športno dovršena.

 

Naša vozila so opremljena s svetlobnim podpisom, ki je vgrajen v halogenske žaromete in popestri njihov karakter.

Oglejte si naše petvratne limuzine

PEUGEOT 308
OGLEJTE SI 308
PEUGEOT 508
OGLEJTE SI 508