SKIP TO CONTENT
NOVI 508 PSE

 
 
NOVI PEUGEOT 508 PSE PRIKLJUČNI HIBRID 
ZAPELJIVA MOČ PRIVLAČNOSTI 


Izrazite svoj estetski in inovativni duh za volanom petvratne limuzine visokega razreda in
se naužijte visoke zmogljivosti pri nizkih emisijah, ki nosi podpis PEUGEOT SPORT ENGINEERED.
 
 
NOVI PEUGEOT 508 PSE PRIKLJUČNI HIRBID
ZAPELJIVA MOČ PRIVLAČNOSTI  
Izrazite svoj estetski in inovativni duh za volanom petvratne limuzine visokega razreda in se naužijte visoke zmogljivosti pri nizkih emisijah, ki nosi podpis PEUGEOT SPORT ENGINEERED.

LINDA JACKSON,

CEO PEUGEOT

»Novi PEUGEOT 508 PSE odraža našo vizijo učinkovitejšega in bolj odgovornega avtomobilskega športa.«
»Novi PEUGEOT 508 PSE odraža
našo vizijo učinkovitejšega in
bolj odgovornega avtomobilskega športa.«

LINDA JACKSON,

CEO PEUGEOT

 • Doseg v 100 % električnem načinu: do 52 km (i) V fazi pridobitve homologacije - Doseg PEUGEOT 508 PSE PLUG-IN HYBRID po ciklu WLTP v električnem načinu glede na izvedenko in nivo opreme: 52 km pri kombinirani vožnji (kombinirani cikel WLTP) in 54 km pri mestni vožnji (mestni cikel WLTP). Vrednosti po preizkusnem postopku WLTP, ki ga morajo za pridobitev homologacije od 1. septembra 2018 dalje opraviti vsa nova vozila, so bile posodobljene 26. 01. 2023. Vrednosti so navedene za potrebe primerjave. Pomembno: dejanska vrednost dosega je lahko precej drugačna, odvisno od pogojev pri uporabi vozila (stil vožnje, hitrost, skupna masa itd.), uporabe nekatere opreme (klimatska naprava, gretje itd.), tipa pnevmatik, stanja cestišča, klimatskih razmer itd.   
 • Čas polnjenja: 1 ura 40 min (i) Na polnilni postaji Wallbox (32 A) z enofaznim vgrajenim polnilnikom (7,4 kW), ki je na voljo za doplačilo.  
 • Kombinirana poraba: 1,8 l/100 km (i) V fazi pridobitve homologacije. - Emisije CO2 pri kombinirani vožnji 40 (g/km), kombinirana poraba 1,8 l/100 km. Homologacijske vrednosti, ki se določijo na podlagi kombiniranega cikla WLTP, ki ga morajo za pridobitev homologacije od 1. septembra 2018 dalje opraviti vsa nova vozila, so bile posodobljene 02. 01. 2022. Navedene vrednosti so prikazane za potrebe primerjave. Vrednosti porabe goriva, emisij de CO2 in dosega se lahko spreminjajo glede na dejanske vozne razmere pri uporabi in raznih dejavnikov, kot so: opcije, zunanja temperatura, stil vožnje, hitrost, skupna masa, uporaba nekatere opreme (klimatska naprava, gretje, avtoradio, navigacija, luči itd.), tip pnevmatik, stanje cestišča, zunanje klimatske razmere itd.  
 • Emisije CO2 pri kombinirani vožnji: 40 g/km (i) V fazi pridobitve homologacije. - Emisije CO2 pri kombinirani vožnji 40 (g/km), kombinirana poraba 1,8 l/100 km. Homologacijske vrednosti, ki se določijo na podlagi kombiniranega cikla WLTP, ki ga morajo za pridobitev homologacije od 1. septembra 2018 dalje opraviti vsa nova vozila, so bile posodobljene 02. 01. 2022. Navedene vrednosti so prikazane za potrebe primerjave. Vrednosti porabe goriva, emisij de CO2 in dosega se lahko spreminjajo glede na dejanske vozne razmere pri uporabi in raznih dejavnikov, kot so: opcije, zunanja temperatura, stil vožnje, hitrost, skupna masa, uporaba nekatere opreme (klimatska naprava, gretje, avtoradio, navigacija, luči itd.), tip pnevmatik, stanje cestišča, zunanje klimatske razmere itd.  
 • Moč: PLUG-IN HYBRID4 360 e-EAT8 

ORDER YOUR 508 PSE PLUG-IN HYBRID

Buy a new Peugeot car that's right for you, online on our website or in your chosen dealership.
 
ORDER YOUR 508 PSE PLUG-IN HYBRID
Buy a new Peugeot car that's right for you, online on our website or in your chosen dealership.

YOUR 508 PSE PLUG-IN HYBRID AVAILABLE IMMEDIATELY

Find your new 508 PSE PLUG-IN HYBRID available now and benefit immediately from exclusive offers.

YOUR CUSTOMISED 508 PSE PLUG-IN HYBRID

Finish, colours or wheel rims, etc. Configure your Peugeot 508 PSE PLUG-IN HYBRID to suit you and benefit from favourable conditions.

 
 
ŠE BOLJ RADIKALNA PRIVLAČNOST

S svojimi estetskimi potezami, v katerih se prepletata učinkovitost in izraznost,
nova petvratna limuzina PEUGEOT 508 PSE PLUG-IN HYBRID izraža mogočno in magnetno privlačno držo.
Prednji del se ponaša z novo okrasno masko s podaljški v črni Perla Nera, ki jo krasita novi logotip znamke in
nova osvetlitev PEUGEOT Matrix LED v obliki sledi treh levjih krempljev.
 
 
ŠE BOLJ RADIKALANA PRIVLAČNOST
S svojimi estetskimi potezami, v katerih se prepletata učinkovitost in izraznost, nova petvratna limuzina PEUGEOT 508 PSE PLUG-IN HYBRID izraža mogočno in magnetno privlačno držo. Prednji del se ponaša z novo okrasno masko s podaljški v črni Perla Nera, ki jo krasita novi logotip znamke in nova osvetlitev PEUGEOT Matrix LED v obliki sledi treh levjih krempljev.

 
IZRAZITE SVOJ STIL

Prepustite se prefinjenosti in eleganci nove bele barve Okenite, ene od treh barvnih odtenkov visokega razreda, ki so v ponudbi.
 
IZRAZITE SVOJ STIL
Prepustite se prefinjenosti in eleganci nove bele barve Okenite, ene od treh barvnih odtenkov visokega razreda, ki so v ponudbi.

 
EMOCIJE NA VISOKI RAVNI

S tehnologijami najnovejše generacije vam nova petvratna limuzina PEUGEOT 508 PSE PLUG-IN HYBRID nudi brezmejne užitke v vožnji. 
 
EMOCIJE NA VISOKI RAVNI
S tehnologijami najnovejše generacije vam nova petvratna limuzina PEUGEOT 508 PSE PLUG-IN HYBRID nudi brezmejne užitke v vožnji. 
ZASNOVAN V SODELOVANJU Z
ODDELKOM PEUGEOT SPORT
UMETNOST UPRAVLJANJA IN
POTOVANJA
 
SISTEMI ZA POMOČ
PRI VOŽNJI
UDOBJE SEDENJA
PO MERI
ZASNOVAN V SODELOVANJU Z
ODDELKOM PEUGEOT SPORT
UMETNOST UPRAVLJANJA IN
POTOVANJA
 
SISTEMI ZA POMOČ
PRI VOŽNJI
UDOBJE SEDENJA
PO MERI

ZASNOVAN V SODELOVANJU Z ODDELKOM PEUGEOT SPORT

Da bi vam zagotovili hitro odzivnost, užitke v vožnji in najvišjo raven udobja, je bilo v zasnovo nove petvratne limuzine PEUGEOT 508 PSE PLUG-IN HYBRID, ki je opremljen tudi s sistemi za pomoč pri vožnji zadnje generacije znamke PEUGEOT, vloženo celotno strokovno znanje ekipe PEUGEOT SPORT s področja hibridne tehnologije.

UMETNOST UPRAVLJANJA IN POTOVANJA

Naužijte se novih občutkov med upravljanjem stikal voznikovega mesta PEUGEOT i-COCKPIT®. 

 

Z volanom manjših dimenzij, zaslonom v višini oči, novim izbirnikom samodejnega menjalnika in prilagodljivimi vmesniki na dosegu roke boste ostali osredotočeni na vožnjo.

SISTEMI ZA POMOČ PRI VOŽNJI

Novi PEUGEOT 508 PSE PLUG-IN HYBRID se ponaša s celovitim naborom sistemov za pomoč pri vožnji:

 

 • Polsamodejna vožnja z novim paketom Drive Assist Plus
 • Krmiljeno vzmetenje s tremi načini (i) Normal, Confort in Sport.  
 • Pomoč pri parkiranju s funkcijo Vision 360°
 • Nadzor mrtvih kotov
 • Night Vision za optimalno odzivnost med vožnjo ponoči

UDOBJE SEDENJA PO MERI

Medtem ko udobno sedite na obdajajočih, nastavljivih in ogrevanih sedežih z večtočkovno masažo, ki imajo pridobljen certifikat AGR(i) Aktion Gesunder Rücken (nemško združenje za zdrav hrbet).  , se prepustite šarmu preprostih linij in plemenitih materialov. Za sedeže je na voljo oblazinjenje v edinstveni kombinaciji materiala Alcantara®, tehnološko dovršene tkanine in napa usnja Mistral, ki je elegantno okrašeno z dvojnimi okrasnimi šivi v barvi Kryptonite in sivi Tramontane.

BREZKOMPROMISNA ODLIČNOST

Materiali, motorji, povezljivost ... Novi PEUGEOT 508 PSE PLUG-IN HYBRID je pridobil vse atribute naše znamke z vidika športnosti, elegance in inovativnosti. 
BREZKOMPROMISNA ODLIČNOST

Materiali, motorji, povezljivost ...

Novi PEUGEOT 508 PSE PLUG-IN HYBRID je pridobil vse atribute naše znamke z vidika športnosti, elegance in inovativnosti. 

NOVA ZVRST ZMOGLJIVOSTI

Za volanom novega PEUGEOTA 508 PSE PLUG-IN HYBRID, ki skupaj ponuja 360 konjskih moči in razvije največ 520 Nm navora, lahko uživate v izjemni zmogljivosti:

 

 • pospešitev od 0 do 100 km/h v 5,2 sekunde (i) V fazi pridobitve homologacije.  
 • pospeški od 80 do 120 km/h v 3 sekundah (i) V fazi pridobitve homologacije.  
 • 1000 metrov z mesta v 24,5 sekundah (i) V fazi pridobitve homologacije.  
 • najvišja hitrost omejena na 250 km/h na cestah, kjer je ta omejitev dovoljena.

ULTRA POVEZLJIVI

Novi 508 PSE PLUG-IN HYBRID ponuja najnovejši informacijsko razvedrilni sistem PEUGEOT i-Connect® Advanced.

Na sredinskem 10 -palčnem zaslonu na dotik visoke ločljivosti PEUGEOTA 508 PSE PLUG-IN HYBRID se vsebina prikazuje v več oknih z gradniki in bližnjicami. 

Pametni telefon odložite na sredinsko konzolo, da se napolni, vi pa si medtem privoščite povsem sproščeno vožnjo z novo 3D povezljivo navigacijo in njeno funkcijo za glasovno prepoznavanje.

VISOKORAZREDNA KONČNA OBDELAVA

Dovršena zasnova zagotavlja brezkompromisno estetiko in kakovost: Ravnovesje razmerij, končna obdelava in naleganje spojev se ponašajo z brezhibno natančnostjo, tako da vsaka najmanjša podrobnost prispeva svoje k popolnosti.

52 KM DOSEGA

Privoščite si učinkovitost visoko zmogljivega motorja in vsestransko uporabnost priključnega hibrida: do 52 km dosega po ciklu WLTP pri kombinirani vožnji(i) *V fazi pridobitve homologacije - Doseg PEUGEOT 508 PSE PLUG-IN HYBRID po ciklu WLTP v električnem načinu glede na izvedenko in nivo opreme: 52 km pri kombinirani vožnji (kombinirani cikel WLTP) in 54 km pri mestni vožnji (mestni cikel WLTP). Vrednosti po preizkusnem postopku WLTP, ki ga morajo za pridobitev homologacije od 1. septembra 2018 dalje opraviti vsa nova vozila, so bile posodobljene 26. 01. 2023. Vrednosti so navedene za potrebe primerjave. Pomembno: dejanska vrednost dosega je lahko precej drugačna, odvisno od pogojev pri uporabi vozila (stil vožnje, hitrost, skupna masa itd.), uporabe nekatere opreme (klimatska naprava, gretje itd.), tipa pnevmatik, stanja cestišča, klimatskih razmer itd.    in do 54 km pri mestni vožnji(i) *V fazi pridobitve homologacije - Doseg PEUGEOT 508 PSE PLUG-IN HYBRID po ciklu WLTP v električnem načinu glede na izvedenko in nivo opreme: 52 km pri kombinirani vožnji (kombinirani cikel WLTP) in 54 km pri mestni vožnji (mestni cikel WLTP). Vrednosti po preizkusnem postopku WLTP, ki ga morajo za pridobitev homologacije od 1. septembra 2018 dalje opraviti vsa nova vozila, so bile posodobljene 26. 01. 2023. Vrednosti so navedene za potrebe primerjave. Pomembno: dejanska vrednost dosega je lahko precej drugačna, odvisno od pogojev pri uporabi vozila (stil vožnje, hitrost, skupna masa itd.), uporabe nekatere opreme (klimatska naprava, gretje itd.), tipa pnevmatik, stanja cestišča, klimatskih razmer itd.  

 
 
YOUR FINISH, OUR BEST OFFER

Choose the finish PSE and take advantage of Peugeot’s best offers from your home or at your favourite dealership.
 
 
YOUR FINISH, OUR BEST OFFER
Choose the finish PSE and take advantage of Peugeot’s best offers from your home or at your favourite dealership.
 
 
WHY BUY YOUR CAR ONLINE
 
 
WHY BUY YOUR CAR ONLINE

MERE

MERE

ZUNANJE MERE PEUGEOTA 508 PSE PLUG-IN HYBRID

Visoko zmogljiva petvratna limuzina z vseh zornih kotov.

 

 • Dolžina: 4750 mm
 • Širina: 1859 mm
 • Višina: 1410 mm

NOTRANJE MERE PEUGEOTA 508 PSE PLUG-IN HYBRID

V notranjosti novega PEUGEOTA 508 PSE PLUG-IN HYBRID vas pričakata udobje in prostornost visoko zmogljive petvratne limuzine.

 

Spredaj (1. vrsta) 

 • Širina v predelu komolcev: 1455 mm
 • Višina prsnega koša: 881 mm  

 

Zadaj (2. vrsta) 

 • Širina v predelu komolcev: 1413 mm
 • Prostor v predelu kolen: 250 mm

PROSTORNINA PRTLJAŽNIKA PEUGEOTA 508 PSE PLUG-IN HYBRID

Prtljažnik novega PEUGEOTA 508 PSE PLUG-IN HYBRID je zelo prostoren in vzorno praktičen.

 

Od 487 do 1537 litrov pri preklopljeni zadnji sedežni klopi.

508 PSE FOR BUSINESS

 

Are you a business user? And you don't have a second to yourself?
Take advantage of all of our dedicated services. Configure and order your Peugeot 508 PSE PLUG-IN HYBRID or book an appointment for your vehicle's service directly from your office. 
Because among pros, we understand each other quickly and, above all, we understand each other very well.

 
TAKING IT A STEP FURTHER

You're about to learn everything about recharging your PEUGEOT Hybrid.

 

 
TAKING IT A STEP FURTHER

You're about to learn everything about recharging your PEUGEOT Hybrid.