Partner
Partner
Novi Partner

Pri razvoju vozila PEUGEOT PARTNER smo se fokusirali na temeljne potrebe poklicnih uporabnikov: maksimalna učinkovitost v vseh razmerah.

PREIZKUŠENO VOZILO

ZA POKLICNE UPORABNIKE

/image/84/9/peugeot-par-2018-032-fr-bis.481849.jpg

Njegove gabaritne mere se popolnoma ujemajo z merami tega avtomobilskega segmenta. STANDARDNA izvedenka L1 meri v dolžino 4,40 metrov, s čimer zagotavlja optimalno uporabno dolžino 1,81 metrov. Njena prostornina znaša od 3,30 m3 do 3,80 m3, odvisno od izvedenke, tako da lahko z vozilom prepeljemo dve evro paleti.

Za še večje potrebe po prostornini pa je na voljo PODALJŠANA izvedenka L2, ki v dolžino meri 4,75 metrov (+35 cm). Njena uporabna dolžina znaša 2,16 metrov, prostornina nakladalnega prostora pa sega od 3,90 m3 do 4,40 m3.

Prednji del PEUGEOTA PARTNERJA je zasnovan na različici konstrukcijske osnove EMP2, s katero so opremljeni najnovejši modeli znamke Peugeot. Ta preizkušena konstrukcijska baza omogoča krajše previse in kratek obračalni krog za bolj enostavno izvajanje manevrov: premer obračalnega kroga med pločniki tako pri STANDARDNI izvedenki znaša komaj 10,82 metrov, pri PODALJŠANI izvedenki pa 11,43 metrov.

Odločite se za paket za tovorni prostori v katerem je na voljo zmogljivejša osvetlitev v tovornem prostoru in štirje dodatni pritrdilni obročki na zgornjem delu.

MODULARNOST ZA NAJRAZLIČNEJŠE POTREBE

KAKOVOST BIVANJA V VOZILU

PEUGEOT PARTNER je lahko opremljen z modularno sedežno klopjo Multiflexi. S to opremo pridobimo raven pod, 500 litrov večjo uporabno prostornino in uporabno dolžino, ki lahko pri STANDARDNI izvedenki doseže 3 metre, pri PODALJŠANI izvedenki pa kar 3,41 metrov, pri čemer lahko vozilo še vedno prepelje dva potnika zahvaljujoč zložljivemu stranskemu sedežu; prevoz visokih predmetov v prednjem delu po zaslugi sedala stranskega sedeža, ki ga je možno tudi dvigniti ob naslonjalo.

Odlagalno mesto pod sredinskim sedežem lahko zaklenemo z obešanko.

Odlagalna mesta so bila zasnovana za najrazličnejše vrste uporabe poklicnih uporabnikov. So enostavno dostopna in domiselno razporejena po potniškem prostoru: korito za prtljažnik, odlagalna polica pod stropom ali pa spodnji oziroma zgornji predal za drobnarije. Nahaja se nasproti prednjega sopotnika v predelu, kjer je ponavadi varnostna blazina, ki je zdaj vgrajena v oblogo stropa. Odlagalno mesto je hlajeno (če je v opremi ročna klimatska naprava), vanj pa lahko spravimo 15-palčni računalnik in ga napolnimo prek 220-voltnega priključka s pomočjo odprtine za speljavo kabla.

Za varno pričvrstitev prtljage je vozilo serijsko opremljeno s šestimi pritrdilnimi obročki, proti doplačilu pa je možno na sredino višine namestiti še štiri dodatne obročke in zmogljivejšo osvetlitev s šestimi diodami LED, ki so proti doplačilu na voljo s paketom za tovorni prostor.

Enostaven dostop zagotavljajo bočna drsna vrata (na voljo kot opcija) in zadnja krilna vrata (2/3 – 1/3) z odpiranjem pod kotom 180° (dvižna prtljažna vrata so na voljo za doplačilo).