SKIP TO CONTENT
e-TRAVELLER

Doseg WLTP:

330 km

Emisije CO2 :

0g CO2 med vožnjo

Polnjenje: 

30 minut za povrnitev 80% dosega

PEUGEOT e-TRAVELLER: ELEGANTNI LIMUZINSKI KOMBI NA ELEKTRIČNI POGON

Spoznajte vozilo PEUGEOT e-Traveller: elegantno in moderno električno družinsko vozilo, ki je na voljo tudi kot izvedenka Peugeot Traveller z dizelskim motorjem

Limuzinski kombi nove generacije znamke PEUGEOT

S svojim modernim prednjim delom PEUGEOT Traveller izraža eleganten dizajn, ki izžareva njegov samozavesten značaj.

Ta limuzinski kombi se prilagaja vašim željam zahvaljujoč trem dolžinam (kompaktna, standardna in podaljšana), modularni razporeditvi (od 5 do 8 sedežev) in prostornini prtljažnega prostora, ki lahko znaša tudi 3000 litrovDo 1500 litrov pri 8 potnikih in do 3000 litrov pri 5 potnikih. .

PEUGEOT Traveller vas vabi, da se z njim odpravite na pot za zabavo v prostem času ali pa na dolga potovanja.

PEUGEOT Traveller - Pogled od spredaj

PEUGEOT Traveller mogočno izraža svoje stilske poteze prek vertikalno umeščene okrasne maske, osvetlitve na LEDSerijsko.  diode in ksenonskih Serijsko ali za doplačilo, odvisno od izvedenke. žarometov, ki so vdelani v karoserijo.

PRILAGODLJIVO VAŠIM ŽELJAM

PEUGEOT Traveller combispace je na voljo v 3 dolžinah. V vsaki različici se lahko vkrca 8 oseb in uživa v prostoru na vseh sedežih.

Zaradi svoje višine, omejene na 1,90 m, lahko enostavno dostopate do mestnih ali podzemnih parkirišč, nakupovalnih centrov in turističnih območij.

ZASTEKLJENI STREŠNI OKNI

Zastekljeni strešni okni, ki ju je možno posamično zastreti, poskrbita za edinstveno osvetljenost potniškega prostora in panoramski razgled nad okolico. V streho je vgrajena ambientalna osvetlitev z LEDNa voljo izključno za izvedenko Allure.  diodami in posamičnimi bralnimi lučkami.

Za še več dobrega počutja v notranjosti je PEUGEOT Traveller opremljen s klimatsko napravo za nesilovito prezračevanje na zadnjih sedežih.

ENOSTAVEN DOSTOP V VOZILO

Zahvaljujoč funkciji bočnih drsnih vrat s prostoročnim upravljanjemSerijsko ali za doplačilo, odvisno od izvedenke.  lahko vrata PEUGEOTA Travellerja odprete ali zaprete, tudi kadar imate polne roke. Za odklepanje in odpiranje bočnih drsnih vrat zadostuje, da nogo primaknete pod zadnji blatnik vozila. 

DVIŽNO ZADNJE STEKLO IN PRTLJAŽNI PROSTOR

Za enostaven dostop do prtljažnika na parkirnih mestih, kjer ni dovolj prostora za odpiranje prtljažnih vrat, je na voljo dvižno zadnje steklo.

Kadar želite izkoristiti 1350 litrov prostornine v prtljažniku, morate le preklopiti sedeže v 3. vrsti, če pa jih povsem odstranite iz vozila, pridobite 1978 litrov prostornine. Če pa izstavite še sedeže v 2. vrsti, prostornina prtljažnika naraste na 3397 litrov. Limuzinski kombi PEUGEOT Traveller lahko prepelje predmete, ki v dolžino merijo vse do 3,50 mPo preklopu naslonjala sovoznikovega sedeža. Na voljo izključno za izvedenko Active. .

RAZLOČNI ZNAKI

Rešetka, okrašena z dikroičnim levom z zelenimi in modrimi odsevi, pomeni, da novi e-Traveller spada v elektrificirano paleto PEUGEOT. Električna loputa je nameščena spredaj, na voznikovi strani, za priročno polnjenje, medtem ko je značilni monogram "e-Traveller" prikazan na zadnjem delu vozila.

UDOBJE IN LAGODJE

V notranjosti kompaktni enoprostorec PEUGEOT Traveller igra na karto udobja v vožnji. 

Stopnica omogoča enostaven dostop do dvignjenih sedišč, na katerih potniki dominirajo cestišču in ponuja položaj za vožnjo na ravni petvratnih limuzin. 

Voznikovo mesto z izčiščeno in moderno oblikovno zasnovo obdajajo elegantni materiali in inovativna oprema. Ergonomsko zasnovana oprema, kot sta prosojni zaslon za prikaz podatkovZa doplačilo, serijsko ali ni na voljo, odvisno od izvedenke.  in 7-palčniZa doplačilo, serijsko ali ni na voljo, odvisno od izvedenke.  zaslon na dotik, je nenehno na dosegu roke in pogleda.

 

Pri električni izvedenki imata instrumentna plošča in zaslon na dotik voznikovega mesta čisto poseben sklop, ki je v celoti namenjen električnemu pogonu, saj so na njem prikazani zlasti pretoki električne energije.

VELIKO UDOBJE VOŽNJE

Na novi instrumentni plošči s 3,5-palčnim barvnim matrični zaslonom voznikovega mesta vozila PEUGEOT e-Traveller se sproti prikazujejo bistvene informacije za vožnjo, kot sta nivo dosega in merilnik moči (Charge/Eco/PowerCHARGE (polnjenje): regeneracija/delno polnjenje baterije - ECO: Optimalni izkoristek energije - POWER: največja moč).

Izbirnik «e-Toggle», s katerim lahko nemudoma dostopite do upravljalnih stikal električnega samodejnega menjalnika, Izbirate pa lahko tudi med tremi načini vožnje ECO, NORMAL in POWERECO: optimalni doseg – NORMAL: optimalno udobje – POWER: Optimalno povečane zmogljivosti za prevoz težkega tovora., v serijski opremi pa je tudi električna parkirna zavora.

ZA BREZSKRBNE POTI Z VZPOSTAVLJENO POVEZAVO

Olajšajte si potovanja z uporabo paketa povezljive navigacijeOdvisno od države  z glasovnim upravljanjem, ki zajema prometne informacije v realnem času in prikaz nevarnih odsekov TomTom ServicesStoritve TomTom vam v realnem času prikažejo vse bistvene informacije za vožnjo: prometne informacije v realnem času, bencinski servisi, parkirišča, vremenska napoved, lokalno iskanje interesnih točk in nevarni odseki by TomTom Services (odvisno od zakonodaje v državi). Za vse omenjene storitve je možno skleniti 3-letno naročnino, ki jo je moč kasneje podaljšati ali obnoviti na spletni strani (plačljivo). , pa tudi lokacijo in razpoložljivost javnih polnilnih postaj. 

Na 7-palčnemNa voljo serijsko, za doplačilo ali ni na voljo, odvisno od izvedenke.   zaslonu vam je na voljo tudi funkcija Mirror Screen, ki vam omogoča povsem varno uporabo aplikacij z vašega telefona, ki so združljive s protokolom Apple CarPlayTM  ali Android AutoDelovale bodo le certificirane aplikacije Android AutoTM in Apple CarPlayTM , ko je vozilo ustavljeno in/ali med vožnjo, odvisno od primera. Med vožnjo so nekatere funkcije aplikacij izklopljene. Za nekatere vsebine, do katerih lahko brezplačno dostopite prek svojega pametnega telefona, je potrebno skleniti naročniško razmerje za aplikacijo, enakovredno certificirani aplikaciji Android AutoTM ali Apple CarPlayTM, ki je na voljo proti plačilu. Funkcija Mirror Screen lahko, odvisno od primera, deluje prek protokola Android AutoTM (za telefone s sistemom Android) ali Apple CarPlay™ (za telefone s sistemom iOS), če ima uporabnik sklenjeno naročniško razmerje za mobilno telefonijo in internet. Več informacij boste našli na naslovu http://services.peugeot.fr/decouvrir-mirror-screen/ .

PROSOJNI ZASLON ZA PRIKAZ PODATKOV

Na prosojnem zaslonu za prikaz podatkovZa doplačilo, serijsko ali ni na voljo, odvisno od izvedenke. , ki se nahaja v voznikovem vidnem polju, se v barvah projicirajo bistvene informacije za pomoč pri vožnji: hitrost, referenčna vrednost regulatorja ali omejevalnika hitrosti, časovni razmak med voziloma ...

VEČ MODULARNOSTI IN VEČ FLEKSIBILNOSTI

Traveller se prilagaja vsem vašim potrebam, saj ponuja številne razporeditve notranjosti: 5, 7 ali 8 sedežnih mest. V drugi in tretji vrsti se nahaja sedežna klop, ki je deljiva v razmerju 2/3 - 1/3 in ima dva popolnoma ločena dela, ki ju je možno drsno premikati po vodilih. Za še večjo vsestranskost je možno sedeže tega limuzinskega kombija celo odstraniti iz vozila. 

BREZKOMPROMISNA ZMOGLJIVOST

PEUGEOT e-Traveler ima koristi od modularne večenergijske platforme EMP2,Efficient Modular Platform ki vam ponuja brezkompromisno izbiro med dizelskimi ali električnimi motorji.
TEHNOLOGIJA

GRIP CONTROL

PEUGEOT Traveller je opremljen s sistemom Grip Control®Za doplačilo ali ni na voljo, odvisno od izvedenke., ki izboljša vlečno moč vozila po zaslugi sistema za krmiljenje spodrsavanja pogonskih koles. Sneg, neutrjen teren, pesek… Z vrtljivim gumbom na armaturni plošči lahko izberete vlečno moč, ki se najbolje prilagaja danemu terenu. Od zdaj naprej se boste lahko med vožnjo popolnoma sprostili.

VISIOPARK 1

Kamera za pomoč pri vzvratni vožnjiNa voljo serijsko ali za doplačilo s 7-palčnim zaslonom na dotik, odvisno od izvedenke.  se samodejno vklopi ob preklopu v vzvratno prestavo. Omogoča prikaz območja za vašim limuzinskim kombijem pod kotom 180° od zgoraj. Črte za vodenje se obračajo skupaj z vrtenjem volana. Kadar so prisotne ovire, sistem na zahtevo približa pogled in ga prikaže skupaj z drugimi pogledi.

PREPOZNAVANJE PROMETNIH ZNAKOV IN PRIPOROČILO O OMEJITVI HITROSTI

Večfunkcijska kamera prepozna prometne znake omejitve hitrostiNa voljo za doplačilo.  in vam to omejitev prikaže na instrumentni plošči in/ali na prosojnem zaslonu za prikaz podatkov. Voznik lahko shrani zaznano vrednost hitrosti tempomata ali omejevalnika hitrosti vozila, če je vklopljen.

AVTOMATSKI PREKLOP NA DOLGE LUČI

Aktiven ponoči. Ta sistem,Na voljo kot opcijska oprema., samodejno preklopi z dolgih luči na kratke luči in obratno. Odvisno od drugih vozil, ki jih zazna kamera.

ACTIVE SAFETY BRAKE

Active Safety BrakeNa voljo serijsko ali za doplačilo, odvisno od izvedenke.  je sistem za samodejno zaviranje v sili, ki posreduje v primeru zaznane bližajoče se nevarnosti trka. Kamera in radar zaznata premične ali nepremične ovire. Če voznik ne zavira ali ne zavira dovolj močno, sistem sproži zaviranje namesto voznika. S tem pomaga preprečiti trčenje, če je hitrost nižja od 30 km/h in zmanjšati njegove posledice.

OPOZORILO ZA NEPROSTOVOJNO PREČRČANJE VOZNEGA PASU

Ta sistem, Na voljo kot dodatna oprema zazna nenamerno prečkanje bele ali prekinjene črte, če smernik ni bil aktiviran. Zvočno in vizualno opozorilo je še posebej uporabno v primeru zaspanosti ali začasne izgube koncentracije.

SPREMLJANJE MRTVEGA KOTA

Zahvaljujoč 4 senzorjem, ki se nahajajo na sprednjem in zadnjem odbijaču vašega vozila, tako sistem skrbi za zaznavanje mrtvih kotov, Na voljo kot opcija. ter vam omogoča, da ste med potovanjem obveščeni o prisotnosti vozila v desnem ali levem območju mrtvega kota. Opozorilo o prihajajočem vozilu se vam prikaže v enem od zunanjih ogledal ali na vgrajenem zaslonu.

DOSEG IN POLNJENJE

Doseg vozila PEUGEOT e-Traveller lahko znaša 330 km WLTPZ baterijo 75 kWh - Do 230 kilometrov dosega po ciklu WLTP z baterijo 50 kWh Navedene vrednosti dosega in porabe električne energije so v skladu s preizkusnim postopkom WLTP, ki ga morajo za pridobitev homologacije od 1. septembra 2018 dalje opraviti vsa nova vozila. Lahko se spreminja glede na dejanske vozne razmere pri uporabi in razne dejavnike, kot so: hitrost, toplotno udobje v notranjosti vozila, stil vožnje in zunanja temperatura. Čas polnjenja je odvisen zlasti od moči polnilnika, ki je vgrajen v vozilo, od polnilnega kabla, pa tudi od tipa in zmogljivosti uporabljene polnilne postaje. Za bolj podrobne informacije se lahko obrnete na vaše prodajno mesto.  .

Na voljo imate več rešitev za polnjenje: 

  • na standardni gospodinjski vtičnici (8 A) se baterija v celoti napolni v 31Z baterijo 50 kWhali 47Z baterijo 75 kWhurah; 
  • na zmogljivejši vtičnici (16 A) se baterija v celoti napolni v 15Z baterijo 50 kWhali 23Z baterijo 75 kWhurah; 
  • na polnilnici Wall Box s 7,4 kW se baterija v celoti napolni v 7 urah 30 min.Z baterijo 50 kWhali v 11 urah 20 min.Z baterijo 75 kWhz enofaznim vgrajenim polnilnikom (7,4 kW);
  • na polnilnici Wall Box z 11 kW se baterija v celoti napolni v 5 urahZ baterijo 50 kWhali 7 urah 30 min.Z baterijo 75 kWhs trifaznim vgrajenim polnilnikom (11 kW);
  •  Na javni polnilni postaji: toplotna regulacija baterije omogoča koriščenje polnilnikov z močjo 100 kW in doseganje 80 % napolnjenosti v zgolj 30 minutah (baterija 50 kWh) ali v 45 minutah (baterija 75 kWh).

 

 

SIMULIRAJTE DOSEG VAŠEGA PEUGEOT E-TRAVELER

POSEBNE STORITVE -  ELEKTRIČNA ENERGIJA

Zahvaljujoč storitvam, ki jih ponujata MyPEUGEOT in Free2Move, nikoli ne boste prepuščeni samemu sebi pri upravljanju svojega električnega vozila.
POVEZANE STORITVE

UPRAVLJANJE NA DALJAVO

Na daljavo komunicirajte s svojim vozilom zahvaljujoč brezplačni aplikaciji MyPeugeot.

APLIKACIJA MYPEUGEOT®

Izkoristite storitve, ki so v realnem časuPod pogojem da imate dostop do mobilnega omrežja.  sinhronizirane z vašim računom v brezplačni aplikaciji MyPeugeot®. Podatki na voljo v aplikaciji:

  • Bodite pozorni na stanje svojega vozila (podatki o vožnji, lokacija).
  • Hiter dostop do podpore.
  • Upravljajte vzdrževanje in storitve vašega vozila.
  • Preprosto upravljajte napolnjenost baterije in temperaturo v vozilu.