Traveller

/image/25/0/peugeot_traveller_header.70250.jpg
/image/25/0/peugeot_traveller_header.70250.jpg

PEUGEOT Traveller

Traveller

DIZAJN NOTRANJOSTI

Limuzinski kombi PEUGEOT Traveller nudi vozniku in potnikom najvišjo raven brezskrbnosti, udobja in pozornosti.

UDOBJE V VOŽNJI

/image/30/5/peugeot_traveller_galerie-10-2.70305.jpg

V notranjosti kompaktni enoprostorec PEUGEOT Traveller igra na karto udobja pri vožnji. Stopnica omogoča enostaven dostop do dvignjenih sedišč, na katerih potniki dominirajo cestišču in ponuja položaj za vožnjo na ravni petvratnih limuzin. Sedite za volan: voznikovo mesto z izčiščeno in moderno oblikovno zasnovo obdajajo elegantni materiali in inovativna oprema.

VEČ MODULARNOSTI IN VEČ FLEKSIBILNOSTI

/image/26/4/peugeot_traveller_layout6-7.70264.jpg
/image/26/5/peugeot_traveller_layout6-8.70265.jpg

Za vse tri izvedenke PEUGEOTA Travellerja različnih dolžin so na voljo razne možnosti za razporeditev notranjosti s 5, 7 ali 8 sedeži. S svojo zasnovo se prilagaja vsem vašim željam.
V drugi in tretji vrsti se nahaja sedežna klop, ki je deljiva v razmerju 2/3 - 1/3 in ima dva popolnoma ločena dela, ki ju je možno drsno premikati po vodilih. Prostor v predelu zadnjih sedežev je tako povsem enostavno prilagodljiv. Za še več modularnosti so sedeži odstranljivi in drsno pomični.

Limuzinski kombi PEUGEOT Traveller lahko prepelje predmete, ki v dolžino merijo vse do 3,50 mi, po preklopu naslonjala sovoznikovega sedeža.

IZKORISTITE ŽIVLJENJE NA POLNO

/image/26/6/peugeot_traveller_layout1-3.70266.jpg

Zastekljeni strešni okni, ki ju je možno posamično zastreti, poskrbita za osvetljenost in panoramski razgled nad okolico.
Na večfunkcijski strehi se nahajajo ambientalna LED osvetlitevi in individualne bralne lučke, ki vsem potnikom ponujajo še več udobja.
Za še več dobrega počutja v notranjosti je limuzinski kombi PEUGEOT Traveller opremljen s posamičnimi zračniki in klimatsko napravo za nesilovito prezračevanje na zadnjih sedežih, kar je edinstvena ponudba v tem avtomobilskem segmentu.

OPTIMALNI POGOJI ZA POTOVANJE

/image/31/1/peugeot_traveller_galerie-14-2.70311.jpg
/image/31/2/peugeot_traveller_galerie-15-2.70312.jpg
/image/26/9/peugeot_traveller_layout9-3.70269.jpg

Za vožnjo skupaj z družino ali v družbi prijateljev so v serijski opremi na voljo zrcalo za nadzor otrok, letalske mizice na hrbtnem delu sedežev v prvi vrsti, senčniki v 2. vrsti sedežev in pokrov za prtljagoi

OPTIMALNA PROSTORNINA PRTLJAŽNIKA

Limuzinski kombi PEUGEOT Traveller se prilagaja vsem vašim potrebam po natovarjanju. Kadar želite izkoristiti 1350 litrov prostornine v prtljažniku, morate le preklopiti sedeže v 3. vrsti. Če jih odstranite iz vozila, pa se prostornina prtljažnika poveča na 1978 litrov, lahko pa celo na 3397 litrov, če izstavite še sedeže v 2. vrsti.
Po preklopu naslonjala sovoznikovega sedeža pa lahko s PEUGEOTOM Travellerjem prevažate predmete, ki v dolžino merijo vse do 3,50 mi.