Traveller

/image/25/0/peugeot_traveller_header.70250.jpg
/image/25/0/peugeot_traveller_header.70250.jpg

PEUGEOT Traveller

Traveller

DIZAJN ZUNANJOSTI

Limuzinski kombi PEUGEOT Traveller vas vabi, da se z njim odpravite na pot za zabavo v prostem času ali pa na dolga potovanja. Njegova moderna in elegantna oblika karoserije ponuja prostorno notranjost, v kateri je bilo vse zasnovano za vaše udobje.

MOGOČNE ZNAČAJSKE LASTNOSTI

Zabaven in gostoljuben limuzinski kombi PEUGEOT Traveller se zna tudi postaviti pred drugimi. Z vertikalno umeščeno okrasno masko, osvetlitvijo z diodami LEDi in ksenonskimi žarometii, ki so vdelani v karoserijo, PEUGEOT Traveller mogočno izraža svojo stilsko zasnovo.

PRILAGAJA SE VAŠIM POTREBAM

/image/25/8/peugeot_traveller_layout1-5.70258.jpg

Limuzinski kombi PEUGEOT Traveller je na voljo v treh dolžinah. V vsaki izvedenki se lahko vozi 8 oseb, ki lahko na vseh sedežih izkoristijo obilo prostora.  
Zgolj 1,90 m višine vozilu omogoča enostaven vstop v mestna ali podzemna parkirišča, trgovske centre in na turistična območja.

ENOSTAVEN DOSTOP V VOZILO

Zahvaljujoč funkciji bočnih drsnih vrat za prostoročno upravljanjei lahko vrata PEUGEOT Travellerja odprete ali zaprete, tudi kadar imate polne roke. Za odklepanje, odpiranje in zapiranje bočnih drsnih vrat zadostuje, da nogo primaknete pod zadnji blatnik vozila. Pri sebi morate le imeti elektronski ključ.

Za enostaven dostop do prtljažnega prostora na parkirnih mestih, kjer ni dovolj prostora za odpiranje prtljažnih vrat, je na voljo dvižno zadnje steklo.

OBČUTEK SVOBODE

Limuzinski kombi PEUGEOT Traveller je opremljen s sistemom Grip control® nove generacijei, ki izboljša vlečno moč vozila po zaslugi sistema za krmiljenje spodrsavanja pogonskih koles. Sneg, neutrjen teren, pesek, ESP standard ali Off… Z vrtljivim gumbom na armaturni plošči lahko izberete vlečno moč, ki se najbolje prilagaja danemu terenu. Od zdaj naprej se boste lahko med vožnjo popolnoma sprostili in uživali.