Partner
Partner
Novi Partner

Vsako vozilo je prevozno sredstvo in hkrati tudi vitrina lastnikove podobe, zato smo veliko truda vložili v stilsko zasnovo, udobje v notranjosti in enostavno rabo PEUGEOT PARTNERja, ki bo v življenje poklicnih uporabnikov vneslo nove vozniške izkušnje.

VIDEZ "POSLOVNEGA PARTNERJA" S PRAVIM ZNAČAJEM

/image/85/6/s04-a.481856.jpg

PEUGEOT PARTNER se ponaša z vzdržljivim prednjim delom, ki ga krasijo vertikalno umeščena okrasna maska in dovršena optična bloka. Po zaslugi kratkega in horizontalno umeščenega pokrova motornega prostora, visoke linije trupa in kratkih previsov so razmerja idealno uravnovešena. Za tiste, ki veliko ur preživijo v svojem vozilu, je zvočno udobje bistvenega pomena, zato smo mu posvetili čisto posebno pozornost.

PEUGEOT i-COCKPIT®

PRVIČ NA VOLJO ZA GOSPODARSKO VOZILO

Naš pogled nemudoma pritegneta armaturna plošča vozila PEUGEOT PARTNER in njegov PEUGEOT i-Cockpit®.
Vse je na dosegu roke, da se lahko voznik veliko bolje skoncentrira na cesto ter uživa v intuitivnih in dinamičnih vozniških doživetjih po zaslugi kompaktnega vozila z dvema športno prisekanima deloma. Instrumentna plošča v voznikovem vidnem polju omogoča prebiranje bistvenih informacij za vožnjo brez odmika pogleda s cestišča za večjo varnost in udobje. 8-palčni zaslon na dotik s kapacitivno tehnologijo, ki je nameščen na sredini instrumentne plošče in obrnjen proti vozniku, da lahko slednji neposredno in stalno dostopa do glavnih funkcij za udobje: avtoradio, navigacija, nastavitve vozila, telefon …

SEDEŽNA KLOP MULTIFLEX

ZA NOVO KAKOVOST BIVANJA V VOZILU

PEUGEOT PARTNERi je lahko opremljen z modularno sedežno klopjo MultiFlex, ki omogoča trem osebam sedenje spredaj. Hkrati boste lahko prevažali člane svojih ekip in njihovo orodje, ter tako optimalno izkoristili vse poti. Sredinski sedež je bolj širok, saj vozilo nima ročice ročne zavore.

Zložljivo naslonjalo sredinskega sedeža ima integrirano pisalno mizico, zato lahko opravlja funkcijo mobilne pisarne. Mizico lahko obrnemo tako proti sovozniku kot tudi proti vozniku. Odlagalno mesto pod sredinskim sedežem lahko zaklenemo z obešanko.

Odlagalna mesta so bila zasnovana za najrazličnejše vrste uporabe poklicnih uporabnikov, zato so nameščena na dosegu roke in domiselno razporejena po potniškem prostoru: korito za prtljažnik, odlagalna polica pod stropom ali pa spodnji oziroma zgornji predal za drobnarije. Nahaja se nasproti prednjega sopotnika v predelu, kjer je ponavadi varnostna blazina, ki je zdaj vgrajena v oblogo stropa. To odlagalno mesto je hlajeno, vanj pa lahko spravimo 15-palčni računalnik in ga napolnimo prek 220-voltnega priključka s pomočjo odprtine za speljavo kabla.

NOVE MOŽNOSTI ZA VEČJO PRILAGODLJIVOST

Poleg klasičnih nivojev opreme bosta za vozilo PEUGEOT PARTNER prvič na voljo tudi izvedenki ready to go, ki sta posebej primerni za nekatere vrste rabe.
Izvedenka TEREN je v celoti prilagojena za vožnjo po težko dostopnih terenih in je primerna za prevoz težkih, umazanih in dolgih predmetov ter hkrati omogoča dovolj prostora za tri potnike.
Izvedenka CESTA pa je bila zasnovana za poklicne uporabnike, ki prevozijo toliko kilometrov, da niti več ne štejejo ur, ki jih porabijo za volanom, zato prvenstveno stremijo za udobjem in varnostjo.
Izvedenki je možno dopolniti z vsemi opcijami, s čimer ugodita potrebam čisto vseh poklicnih uporabnikov.
Odločite se lahko tudi za izvedenko PODALJŠANA KABINA, ki je prvič na voljo za tovarniško vgradnjo, in tako izkoristite modularno razporeditev svojega vozila, ki vam omogoča prevoz 5 potnikov, veliko uporabne prostornine in do 3,5 metrov uporabne dolžine.

PEUGEOT PARTNER CESTA

ZA TISTE, KI PREVOZIJO VELIKO KILOMETROV

TIŠINA, UDOBJE IN VARNOST

Izvedenka CESTA pa je bila zasnovana za poklicne uporabnike, ki prevozijo toliko kilometrov, da niti več ne štejejo ur, ki jih porabijo za volanom, zato prvenstveno stremijo za udobjem in varnostjo. Izvedenka ima naslednjo opremo:

 • debelejša zvočna izolacija za zgledno akustiko,
 • udobni sedeži,
 • Surround Rear Visioni,
 • sekundarna električna zavora,
 • možnost vzpostavitve povezave preko USBja in Bluetootha (zaslon na dotik),
 • tempomat in omejevalnik hitrosti vozila,
 • zaznavali dežja in svetlobe,
 • ročna klimatska naprava.

PEUGEOT PARTNER TEREN

ZA TISTE, KI SE SOOČAJO S TEŽKO PREVOZNIMI TERENI

VZDRŽLJIVOST, ROBUSTNOST IN TERENSKA VOŽNJA

Izvedenka TEREN je v celoti prilagojena za vožnjo po težko dostopnih terenih in je primerna za prevoz težkih, umazanih in dolgih predmetov ter hkrati omogoča dovolj prostora za tri potnike. Izvedenka z neomajno vzdržljivostjo zajema:

 • dvignjeno podvozje,
 • velika kolesa s pnevmatikami Mud & Snow,
 • napredni sistem za nadzor oprijema (Advanced Grip control),
 • tri prednje sedeže,
 • nakladalni pod z oblogo iz plastike,
 • dovoljeno obremenitev do 1000 kg pri standardni izvedenki,
 • zmogljivejšo osvetlitev tovornega prostora,
 • • rezervno kolo.

PEUGEOT PARTNER PODALJŠANA KABINA

ZA PREVOZ DO 5 OSEB

MODULARNOST, UDOBJE IN TOVARNIŠKA VGRADNJA

Povsem prvič je za vozilo PEUGEOT PARTNER izključno med opcijami PODALJŠANE izvedenke na voljo tudi PODALJŠANA KABINA za tovarniško vgradnjo. Sedežna klop v 2. vrsti je povzeta od vozila PEUGEOT RIFTER za visoko stopnjo udobja in zelo veliko prostora v predelu kolen za ta avtomobilski segment. Še ena edinstvena lastnost v tej kategoriji so sedeži v 2. vrsti, ki jih je možno zložiti za potrebe prevoza velikih predmetov, pri čemer pa je dovolj prostora za sovoznikov sedež v 1. vrsti, ki ga je sicer prav tako možno zložiti za prevoz dolgih predmetov.

Pri podaljšani kabini lahko izkoristite vse naslednje razporeditve:

 • prevoz 5 oseb z uporabno dolžino 1,45 m in uporabno prostornino 1,8 m3,
 • prevoz 4 oseb z uporabno dolžino 2,22 m in uporabno prostornino 1,8 m3,
 • prevoz 2 oseb z uporabno dolžino 2,00 m in uporabno prostornino 3,5 m3,
 • prevoz 1 osebe z uporabno dolžino 3,44 m in uporabno prostornino 4 m3.

Ta izvedenka ponuja do 850 kg dovoljene obremenitve in je na voljo s paketom DELOVIŠČEi za doplačilo.