Partner
Partner
Novi Partner

V novem gospodarskem vozilu se boste lahko naužili številnih tehnologij, ki so bile do sedaj na voljo izključno za petvratne limuzine, izkoristili prednosti inovativnega indikatorja preobremenitve in po zaslugi Surround Rear Vision omejili mrtve kote.

SURROUND REAR VISION

NE VOZITE VEČ NA SLEPO

/image/86/5/peugeot-par-2018-014-fr.481865.jpg

Postanite eden izmed privilegiranih posameznikov, ki bodo z vozilom PEUGEOT Partner izkoristili prednosti sistema Surround Rear Visioni. Inovativen sistem vam omogoča varno in enostavno vožnjo, saj vam zagotavlja bolj učinkovit nadzor nad okolico, po kateri vozite, tudi brez steklenih površin.

Na zaslonui s pomočjo dveh kameri prikaže sliko neposredne okolice vozila, ki nima bočnih steklenih površin ali ki je opremljeno s polno pregradno steno.

Sistem ima 3 podfunkcije:
- pregled nad bočnimi površinami na sovoznikovi strani vozila za boljšo preglednost nad mrtvimi koti;
- funkcija za razširjeno vidljivost;
- funkcija kamere za pomoč pri vzvratni vožnji, ki prikazuje območje tik za vozilom in poenostavi izvajanje manevrov med parkiranjem. Funkcija prikaže širino vašega vozila z izstavljenima zunanjima ogledaloma, oddaljenost od odbijača z razdalje 30 cm, 1 m in 2 m, premer obračalnega kroga vašega vozila glede na položaj volana ter območje odpiranja zadnjih vrati.

S sistemom Surround Rear Vision vam ne bo več treba izbirati, ampak si privoščite večjo varnost s povečanjem območja vidljivosti in z dodatno zaščito vašega tovorai, ki je lahko včasih več vreden kot samo vozilo, zato se raje odločite za popolnoma nezastekljen tovorni prostori namesto za zastekljene površine.

INDIKATOR PREOBREMENITVE

NE PREKORAČITE MEJNIH VREDNOSTI

/image/86/6/peugeot-par-2018-015-fr.481866.jpg

PEUGEOT Partner je lahko opremljen z indikatorjem preobremenitve, kar je zares velika inovacija za segment gospodarskih vozil i.
Ta inovativna vgrajena funkcija voznika opozarja o prekoračitvi največje dovoljene masei; to je lahko največja dovoljena skupna masa pod obremenitvijo ali pa največja dovoljena obremenitev vsake preme (spredaj in zadaj).

Cilj je dvojen:

 • Izogibanje nevarnostim, ki lahko nastanejo zaradi prekomerne obremenitve (nestabilna lega na cesti, slabša zavorna zmogljivost, nevarnost za počenje pnevmatike, nevarnost za prezgodnjo obrabo vozila, …).
 • Izpolnjevanje upravičenih pričakovanj kupcev glede varnosti potnikov in zlasti razmer pri delu za kupce z velikim voznim parkom.

VAŠI VSAKODNEVNI ZAVEZNIKI

Seznam tehnološke opreme je zares osupljiv in še nikoli viden v tem segmentu. Odvisno od izvedenke, so na voljo:

 • Sekundarna električna zavora. Poleg tega, da je veliko bolj enostavna za uporabo, je prostor, na katerem je bila prej nameščena klasična ročna zavora, izkoriščen za veliko odlagalno mesto ali večji sedež pri izvedenki s tremi sedežnimi mesti.
 • Prilagodljivi tempomat ohranja nastavljeno hitrost in prilagaja razdaljo do vozila pred vami. V kombinaciji z 8-stopenjskim samodejnim menjalnikom lahko vozilo tudi popolnoma zaustavi.
 • Razširjeni sistem za prepoznavanje prometnih znakov prikaže vrednost s prepoznanega prometnega znaka in najvišjo dovoljeno hitrost, da prilagodi hitrost tempomata/omejevalnika hitrosti vozila.
 • Aktivni opozorilnik na nenamerno menjavo voznega pasu popravlja smer vožnje pri voznikovi nepozornosti.
 • Opozorilnik na voznikovo nepozornost uporablja nadzorno kamero surveillance za analiziranje voznikovega obnašanja in premikov volana. Če sistem zazna padec pozornosti, vozniku posreduje zvočno in vizualno opozorilo.
 • Samodejno zaviranje v sili (Active Safety Brake) se vklopi v primeru zaznane nevarnosti trčenja.
 • Sistem za nadzor stabilnosti vlečne kljuke stabilizira prikolico in zmanjšuje njeno zanašanje ali po potrebi zavira vozilo.
 • Samodejni preklop dolgih in zasenčenih luči.
 • Sistem za nadzor mrtvega kota z opozorilnikom v zunanjih ogledalih.
 • Prostoročni dostop in zagon.

 

VZDRŽLJIVOST IMA V GENIH

NOVA KONSTRUKCIJSKA OSNOVA

/image/86/7/peugeot-par-2018-045-fr-wip.481867.jpg

PEUGEOT Partner, ki nosi v svojih genih več kot 20 let izkušenj, pridobljenih med poklicnimi uporabniki in je zaradi svoje kakovosti vzor tekmecem na trgu, je pridobil novo konstrukcijsko osnovo prednjega dela, po zaslugi katere se boste naužili intenzivnih užitkov v vožnji ter izkoristili prednosti priročnega krmiljenja in dinamične lege na cesti.  PEUGEOT Partner je na voljo kot PODALJŠANA izvedenka z uravnovešeno in izrazno obliko karoserije, ki je pridobila večjo medosno razdaljo in večji zadnji previs, ki vozilu omogočata večjo nakladalno prostornino hkrati pa ohranjata priročno upravljanje in okretnost.

Izkoristite najboljše elemente obeh sklopov:

 • PEUGEOT Partner se po zaslugi kakovostnih lastnosti prednjega dela s konstrukcijsko osnovo EMP2 (skupna s športnimi terenskimi vozilii, ki so bila nedavno lansirana in z aktualnimi petvratnimi limuzinami znamke Peugeot) ponaša z obilo dinamičnega udobja, stabilno lego na cesti, optimiziranim premerom obračalnega roga in sistemi za pomoč pri vožnji, ki so bili do sedaj rezervirani za osebna vozila.
 • Zadnji del vozila PEUGEOT Partner pa ima enako konstrukcijsko osnovo kot prejšnja generacija, vendar je bila optimalno nadgrajena, tako da ima vozilo večjo dovoljeno obremenitev, širša bočna drsna vrata za bolj enostaven dostop do tovornega prostora in ohranja obdajajoča zadnja krilna vrata z zakritimi tečaji, s čimer ponuja optimalno varnost in zanesljivost.