RABLJENA VOZILA

LEVJA PRILOŽNOST - rabljena vozila z jamstvom

Levja priložnost

NAKUP RABLJENEGA VOZILA BREZ SKRBI

Ob nakupu rabljenega vozila katerekoli znamke prejmete jamstvo brez omejitve kilometrov, potrdilo o tehnični brezhibnosti in asistenco v primeru okvare vozila kjerkoli v Evropi. Rabljeno vozilo iz programa Levja priložnost lahko vzamete na kredit ali leasing po enakih pogojih, kot veljajo za nova vozila.

 

VARNI PRED PRESENEČENJI
 
Prodajalec je vaše novo rabljeno vozilo pregledal ter vam ga predal v brezhibnem stanju. Statistika okvar pa kaže, da škode ni mogoče vedno povsem izključiti. V primeru okvare vozila vas jamstvo LEVJA PRILOŽNOST ščiti pred dragimi presenečenji. Stroški dela in originalnih rezervnih delov so obračunani neposredno med vašim prodajalcem in zavarovalnico. Podroben opis jamstva dobite pri vašem prodajalcu.

 

BREZSKRBNA VOŽNJA

Z nakupom rabljenega vozila iz programa Levja priložnost boste zanesljivo vozili po vsej Evropi. Asistenca LEVJA PRILOŽNOST zajema: pomoč na cesti, prevoz okvarjenega vozila ter nadomestno vozilo v kolikor popravilo ne more biti zagotovljeno v istem dnevu.

 

VEČJA VREDNOST ZA VAŠ AVTOMOBIL

Jamstvo LEVJA PRILOŽNOST, ki ste ga prejeli ob nakupu vozila, dokazuje da so bila na vozilu opravljena redna vzdrževalna dela v pooblaščeni delavnici. Pri morebitni prodaji vozila znotraj veljavne dobe je jamstvo prenosljivo na novega lastnika.

 
CELOVITA PONUDBA FINANČNIH PRODUKTOV NA ENEM MESTU

Ugodni pogoji financiranja s kreditom ali finančnim leasingom z 10% pologom.**

(**odvisno od ostalih pogojev)