Mednarodno gospodarsko vozilo

Novi PEUGEOT PARTNER:

International Van Of The Year 2019

Partner nagrada

20.9.2018

Novi PEUGEOT PARTNER je v sredo, 19. septembra, v Hanovru prejel naziv International Van Of The Year 2019 (mednarodno gospodarsko vozilo leta 2019). Ta nagrada potrjuje močno predanost PEUGEOTOVIH ekip projektu, ki se umešča v samo jedro razvojne strategije znamke.

Prestižna trofeja je bila znamki podeljena celo pred lansiranjem novega vozila PEUGEOT PARTNER, ki se bo predvidoma odvilo čez nekaj tednov. Novi PEUGEOT Partner je že peti PEUGEOT, ki so ga okronali z nazivom "Van Of The Year", od leta 1992, ko so začeli podeljevati to nagrado.

Med dolgim postopkom izbora so imeli novinarji priložnost spremljati ključne etape tega projekta: razvojna zasnova stila v delavnicah Vélizy, obisk tovarne v Vigu in zaupni preizkusi na cesti med finalnim sprintom. 25 članov žirije je ocenilo, da je to vozilo popolnoma usklajeno s svojim trgom. Stranke lahko računajo na povsem nove vozne kakovosti in prenovljeno zvočno izolacijo, visokokakovostno tehnologijo in opremo za varnost, dve dolžini karoserije (4,40 m in 4,75 m) in na bogato paleto motorjev in opreme, ki bo poenostavila vsakodnevna opravila uporabnikov. Pozornost sta pritegnili zlasti dve pomembni in še nikoli videni inovaciji: indikator preobremenitve za povsem varen prevoz tovora in Surround Rear Vision, ki omogoča prikaz mrtvih kotov na kameri. PEUGEOT PARTNER med tekmeci izstopa zaradi ekskluzivnega voznikovega mesta PEUGEOT i-Cockpit®, ki je v tem segmentu na voljo premierno na svetu ter nudi povsem nova vozniška doživetja in večjo produktivnost.

Vsak poklicni uporabnik bo zase našel najbolj primerno razporeditev za učinkovito opravljanje delovnih obveznosti. Izvedenka Grip bo zadovoljila potrebam po vzdržljivosti v vseh razmerah, izvedenka Asphalt pa je primerna za tiste, ki sploh več ne štejejo ur, ki jih presedijo za volanom.

Novi PEUGEOT PARTNER krepi naše podjetniške ambicije in nam omogoča dosegati nemogoče.