Izdelka meseca

izdelek meseca junij

Naredite postanek za IZDELEK MESECA:

  • Šampon za pranje avtomobila (koncentrat) je odlično sredstvo za ročno pranje vašega avtomobila. Zagotavlja brezhibno čistost in sijaj, zaščitni sloj, ohranjanje prvotne barve ter ekološko formulacijo. Na voljo vam je za 2,99 EUR z DDV*.
  • Komplet prve pomoči vsebuje vso zakonsko predpisano vsebino, sterilno zapakirano v praktični embalaži, ki ščiti pred poškodbami, nečistočo in vodo. Poleg je v torbici priložen tudi varnostni brezrokavnik univerzalne velikosti z dvema odsevnima pasovoma za boljšo vidljivost. Cena paketa je 9,99 EUR z DDV**.

 

 

*Cena velja za šampon za pranje avtomobila s kataloško številko KEMS001. Ponudba velja od 1. 6. 2022 do 31. 8. 2022. 

**Cena velja za komplet prve pomoči in varnostni brezrokavnik s kataloško številko DBAOPEN109. Ponudba velja od 1. 6. 2022 do 31. 8. 2022.

 

Vsi izdelki iz ponudbe Izdelek meseca so za razliko od stalnega sortimenta dobavljivi samo v omejeni količini. V primeru da bodo ti izdelki kljub skrbnemu načrtovanju zalog oz. nepričakovanemu velikemu povpraševanju razprodani še pred zaključkom akcije, vas prosimo za razumevanje. Prodaja izdelkov iz ponudbe Izdelek meseca je omejena na količine, ki so običajne za gospodinjstva. Slika je simbolična.