PEUGEOT predelana vozila: Kaj je to?

PEUGEOT je za svoje poklicne uporabnike pripravil novo ponudbo predelanih vozil v partnerskem sodelovanju s kleparskimi podjetji, ki so v svetu gospodarskih vozil priznani po svoji strokovnosti. Njihova ponudba združuje več prednosti:

  • Razstavni eksponati v PEUGEOTOVI mreži pooblaščenih prodajalcev;
  • Ekskluzivne ponudbe "na ključ";
  • Strokovno podkovano znanje znamke PEUGEOT in strokovna usposobljenost podjetij za kleparsko predelavo.
/image/47/0/intro-cabines-approfondies.492470.jpg

Ponudba gospodarskih vozil PEUGEOT s podaljšano kabino je primerna za poklicne uporabnike, ki se ukvarjajo s prevozom osebja na gradbišču ali drugih deloviščih.

/image/46/8/intro-bennes-plateaux.492468.jpg

Ponudba gospodarskih vozil PEUGEOT s prekucnikom na osnovi za predelavo Boxer je primerna za potrebe poklicnih uporabnikov, ki se ukvarjajo z gradbeništvom, urejanjem vrtov in okolice itd.

/image/47/2/intro-isothermes2.492472.jpg

Ponudba gospodarskih vozil PEUGEOT za predelavo v toplotno izolirana vozila je primerna za poklicne uporabnike, ki se ukvarjajo s prodajo hrane, za bolnice, dome za starejše občane in cvetličarje.

/image/46/9/intro-grands-volumes.492469.jpg

Gospodarska vozila PEUGEOT s povečano prostornino so namenjena poklicnim uporabnikom, ki se ukvarjajo s prevozništvom: dostava pošiljk, prevoz pohištva.

/image/47/1/intro-tous-chemins2.492471.jpg

Gospodarska vozila PEUGEOT za terensko vožnjo so namenjena vožnji po zahtevnih terenih ali po cestah, ki so zaradi slabih vremenskih razmer težko dostopne.