OBVESTILA ZA STRANKE V ČASU EPIDEMIJE COVID-19 PREBERI

NOVI PEUGEOT RIFTER – DIZAJN

/image/89/3/peugeot-rifter-2018-198-fr.441893.jpg
/image/89/3/peugeot-rifter-2018-198-fr.441893.jpg

PEUGEOT RIFTER

MOČ IN SAMOZAVESTNI ZNAČAJ

/image/91/5/peugeot-rifter-1802styp033.441915.jpg

BREZKOMPROMISEN DIZAJN

PEUGEOT Rifter je s svojo eleganco, vzdržljivostjo, okretnostjo in zmogljivostjo pravi simbol za večnamenskost. Kratek in visok pokrov motornega prostora in privzdignjeno podvozje dokazujejo, da je mojstrsko povzel nekatere stilske zapovedi športnih terenskih vozil. Njegovi optični bloki s svetlobno signaturo DRL na diode LEDi in vertikalna okrasna maska poudarjajo uravnovešeno, kompaktno in dinamično obliko karoserije.

/image/90/2/peugeot-rifter-2018-127-fr.441902.jpg

PREPOZNAVEN DIZAJN

Zaradi elegantne oblike karoserije in gladkih linij vozilo za prosti čas PEUGEOT RIFTER zagotovo ne bo ostalo neopaženo. Zaključni element iz aluminija v sivi barvi, 17-palčna aluminijasta platišča z diamantno obdelavoi, nosilni drogovi strešnega prtljažnika, podaljški blatnika in bočni zaščitni elementi črne barve poudarjajo edinstveno stilsko zasnovo vozila RIFTER.

/image/90/3/peugeot-rifter-1802styp006.441903.jpg

NADENITE SI LEVJE KREMPLJE

To so veliko več kot zgolj kremplji. Z zadnjimi lučmi s svetlobno signaturo v obliki treh levjih krempljev se PEUGEOT RIFTER uveljavlja kot ikona znamke Peugeot. Vlečna kljuka, ki je na voljo za doplačilo, nudi še več svobode, medtem ko vam dvoja bočna drsna vrata s široko odprtino in dvižnimii dodatno zatemnjenimii stekli omogočajo dostop v notranjost, ki nima popolnoma ničesar skrivati.

NOTRANJOST Z MODERNIM DIZAJNOM

/image/90/4/peugeot-rifter-2018-093-fr.441904.jpg

Neprimerljivo udobje. Sedite za volan PEUGEOT RIFTERja in izkoristite prednosti prilagodljivega položaja za vožnjo in kakovostnih ergonomsko zasnovanih sedežev, ki bodo navdušili tudi potnike z najvišjo postavo. Če temu prištejete še neprimerljivo zvočno udobje, ugotovite, da je celoten potniški prostor pravi raj miru.

MODULARNOST SEDEŽEV IN PRTLJAŽNEGA PROSTORA

Vozilo za prosti čas, ki se prilagaja vsem vašim željam. PEUGEOT RIFTER je na voljo s 5 ali 7 sedeži in v dveh dolžinah (standardna in podaljšana) ter nudi zgledne možnosti za prilagoditev. Sedež prednjega sopotnika in zadnja sedežna klop, deljiva v razmerju 2/3-1/3i ali trije posamični sedežii s sistemom Magic Flati, ki se preklopijo v pod, dva posamična in odstranljiva sedeža v 3. vrsti … sami izberite svojo razporeditev. Prtljažnik nudi od 775 do neverjetnih 3500 litrov prostornine, ki lahko pri podaljšani izvedenki s petimi sedeži doseže kar 4000 litrov. In nenazadnje, dvižno zadnje stekloi, nizek prag prtljažnega prostora in raven podi poenostavijo nakladanje in razkladanje prtljage.

ZENITH® STREHA

Streha Zenith®i z električno rolo zaveso in ambientalno osvetlitvijo na diode i ne nudi zgolj več svetlobe, ampak tudi čisto prava dodatna odlagalna mesta znotraj sredinskega strešnega loka, strešni prtljažnik in odlagalno polico pod stropom prednjega dela vozila.

ODLAGALNA MESTA

Privoščite si številne možnosti za odlaganje. Prednje in zadnje vratne plošče, sredinska konzola, odlagalni prostor pod nogami … PEUGEOT RIFTER se ponaša z rekordno prostorninoi za odlaganje v svoji kategoriji. Vse številčnejša, prostornejša in vse bolj enostavno dostopna odlagalna mesta so tudi ergonomsko zasnovana, da lahko vanje vsakodnevno priročno shranite vse potrebne predmete.